Archív tartalom!
A Somogyi-könyvtár honlapja: http://www.sk-szeged.hu
 
Somogyi-könyvtár Oktatás, képzés 2018 április 24. (kedd) 
Akadálymentes változat 
Oktatás, képzés
  • Internettanfolyamok
Internet-használati tanfolyamunkon általános ismereteket szerezhet az Internet nyújtotta lehetőségekről. Állandó tanfolyamainkra folyamatosan lehet jelentkezni az alábbi témakörökben:
  1. kezdő: akik még sohasem, vagy csak néhányszor használtak számítógépet
  2. haladó: akik alapfokú tanfolyamunkon már részt vettek, vagy alapismeretekkel rendelkeznek, csak bővíteni szeretnék tudásukat
  3. elektronikus ügyintézés: akik szeretnék kihasználni az online szolgáltatások nyújtotta lehetőségeket
  4. digitális fotózás: akik szeretnének megismerkedni a digitális fényképezés alapjaival, elkészített fotóikat számítógépre, illetve pendrive-ra menteni, csatolni e-mailhez és megosztani másokkal internetes albumokban

A Somogyi-könyvtár internettanfolyamain résztvevők Klubja - az iwiwen  • eTanácsadó - közösségi szolgáltató-képzés

Az eMagyarország Centrum 2010-ben útjára indítja a PL-4076 lajstromszámú eTanácsadó-közösségi szolgáltató képzést is. A képzésben a Somogyi-könyvtár képzőhelyként vesz részt. A tanfolyamra jelentkezhetnek középfokú és felsőfokú végzettségűek egyaránt.


  • Segédkönyvtáros-képzés
A Somogyi Károly Városi és Megyei Könyvtár (munkaügyi nyilvántartási száma 06-0007-04) rendszeresen emelt szintű OKJ-s segédkönyvtáros képzést hirdet könyvtári asszisztens részszakképesítéssel.


  • Rendhagyó tanítási órák középiskolásoknak
A Somogyi-könyvtár a 2010/2011. tanévben több programmal szeretne hozzájárulni Szeged város középiskoláinak szabadidős programjaihoz, rendhagyó tanítási óráihoz. Bejelentett csoportok számára vállalunk bemutatóórákat, tematikus kutatásokat szaktárgyi órákhoz, könyvajánlókat, kiállításainkhoz tárlatvezetést. A bemutatók körülbelül fél órát vesznek igénybe, és az előre bejelentett csoportok számára díjtalanok. 
 

Gyorskeresés

Részletes keresés

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkódja
Jelszó
Segítség

Hírlevél
A hónap könyve

Banner