Archív tartalom!
A Somogyi-könyvtár honlapja: http://www.sk-szeged.hu
 
Somogyi-könyvtár 2018 április 22. (vasárnap) 
Akadálymentes változat 
Dennis Bailey, Keith Gates : Bicikliszerelés

„Egy előttünk kinyíló kocsiajtó hangja hasonló egy pisztoly felhúzásának hangjához.”
Amy Webster

A kerékpározás az egyik legkiválóbb sport- és szabadidős tevékenység. Egyre többen használják a biciklit a mindennapi munkába járáshoz, a jó idő beköszöntével pedig sokan indulnak biciklitúrára.

A Tantusz-könyvek sorozat legújabb darabja mindenki számára érthető módon ismerteti a kerékpár működésének és karbantartásának fortélyait. Legyen szó gyermekbicikliről, vagy több százezer forintos versenykerékpárról – a most megjelent könyv segítségével a legtöbb szerelési feladat elvégezhető. Akit kicsit is érdekel a kerékpár házilagos karbantartása, hasznos ismereteket talál az amerikai szerzőpáros könyvében.

A kötet egyszerű nyelvezettel, de magas szintű szakértelemmel, tárgyilagosan, átfogóan, bőséges illusztrációval, fényképpel, rajzzal kalauzolja az olvasót. Referenciakönyvként is szolgál, vagyis bárhol felüthető a kívánt fejezetnél. A gyors keresést részletes tartalomjegyzék és tárgymutató segíti.

A mű öt fő részre oszlik: a kerékpár szerkezetének, alkatrészeinek ismertetése ; alapvető szerelési munkák ; kerékpárszerelés haladóknak ; karbantartási munkák élettartam-meghosszabbítás céljából, és azon tíz művelet bemutatása, amelyet minden elindulás előtt célszerű elvégezni. Ügyes kezű olvasó ötletet kaphat arra is, hogyan rendezzen be egy kis műhelyt otthon, ahol maga elvégezheti a kisebb javításokat.

Természetesen a szerzők nem győzik hangsúlyozni, hogy vannak olyan feladatok, amelyekhez profi műhelyfelszerelés és nagyfokú tapasztalat szükséges.

Pattanjanak nyeregbe és kerekezzenek el akár a könyvtárig!

Mosonyi Helga

Olvasta már? - könyvajánlók

 

Gyorskeresés

Részletes keresés

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkódja
Jelszó
Segítség

Hírlevél
A hónap könyve

Banner