Archív tartalom!
A Somogyi-könyvtár honlapja: http://www.sk-szeged.hu
 
Somogyi-könyvtár 2018 április 22. (vasárnap) 
Akadálymentes változat 
Karácsonyi ötletek : stílusos ajándékok és dekorációk

„Igazi lelkünket, akárcsak az ünneplő ruhákat gondosan őrizzük meg,
hogy tiszta legyen majd az ünnepekre.”

József Attila

Hosszú, hideg téli estéken otthonunk jelenti a biztonságos menedéket, ahol az adventi készülődésben nem csak a lelkünket öltöztetjük fel ünneplőbe, hanem a bennünket körülvevő tárgyakat is. Ehhez a karácsonyváráshoz nyújt segítséget az angol szerzőpáros most megjelent könyve, amely nem utolsósorban karácsonyi ajándékötletnek is kitűnő.

Akár az elegáns, hagyományos, akár a modern stílus kedvelői vagyunk, remek dekorációs ötleteket kaphatunk, melyeket könnyedén saját ízlésünkre formálhatunk A könyv négyféle díszítési stílust mutat be, a hagyományos piros-zöldet, az északi stílust, amely a természetességre épít, a modern fehéret és a modern színeset. A karácsony abszolút jelképe a karácsonyfa, díszítése az előkészületek fénypontja. A dobozokból évről-évre előkerülnek a gyermekeink által készített és féltve megőrzött kincsek. A szerzők ötleteket adnak mind a fadíszítéshez, mind az egyre divatosabb, bejárati ajtóra akasztott koszorúk és girlandok elkészítéséhez is. Nem feledkeznek meg az ünnepi asztal terítéséről és az ajándékcsomagolási technikákról sem, hisz a legegyszerűbb ajándék is szép meglepetés, ha gondosan becsomagoljuk. Mindig megható, ha valakit saját készítésű ajándékkal lepünk meg, főleg az ehető ajándékoknak, ízesített olajoknak van nagy sikerük karácsonykor. Ehhez is találunk érdekes recepteket a könyvben.

Szentestéig még van idő fellapozni ezt a szép kivitelű, csodálatos fotókkal illusztrált könyvet, mely leleményes ötleteivel elkápráztat, ihletet és bátorságot ad saját ötleteink megvalósításához, hogy még személyesebbé varázsoljuk ezt a szép családi ünnepet.

Mosonyi Helga

Olvasta már? - könyvajánlók

 

Gyorskeresés

Részletes keresés

Online hosszabbítás

Olvasójegy vonalkódja
Jelszó
Segítség

Hírlevél
A hónap könyve

Banner